AAE BV

Internship

Eindhoven

Up to 32 hours

Starts all year through

Published on January 13, 2023

Sustainability Reporting

Wil jij je vastbijten in de rapportage omtrent duurzaamheid? En wil jij dat doen binnen een snelgroeiend familiebedrijf waar de begrippen ‘hightech’ en ‘innovatief’ centraal staan en waarbij dagelijks de grenzen van de techniek worden opgezocht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste student die bij ons een opdracht/scriptie met het onderwerp ‘sustainability reporting’ tot een goed einde wil brengen. AAE heeft namelijk als ambitie om in de toekomst een ‘net positive’ impact te hebben qua duurzaamheid. Een belangrijk element hierin is het meten/weten welke impact we momenteel hebben. We hebben als AAE hierin al stappen gemaakt, maar kunnen hier zeker nog in verbeteren. Bijvoorbeeld in het verder uitdiepen en toetsen van huidige aannames in de berekeningen, in het beter meten van bepaalde impact etc. Daarnaast zijn er ook steeds meer standaarden en regelgeving waarvan bekeken moet worden in hoeverre ze van toepassing zijn voor AAE, en wat dat dan zou betekenen qua implementatie.

AAE

Wij zijn AAE: leading edge, innovatief en hightech. Dit maakt ons hechte familiebedrijf tot de ambitieuze, internationale machinebouwer die we vandaag de dag zijn. Met bijna 400 medewerkers ontwikkelen en vervaardigen wij producten op basis van grensverleggende technologie. Dit doen wij voor een grote groep van verschillende klanten waaronder ASML, VDL, Lumicks, Bosch en Heineken. Hierdoor dragen wij een steentje bij aan een slimmere, mooiere, meer duurzame en simpelweg leukere wereld. ‘We move the world happily forward by providing groundbreaking high tech solutions’. Onze cultuurwaarden zijn niet voor niets: Ambitious, Can- do, Human en Together. We leggen de lat hoog, zijn vastberaden, betrokken bij onze mensen en doen het samen. Daar ligt onze kracht.

Wat wij bieden

  • De mogelijkheid om een meewerk- of afstudeerstage te doen in een hightech productieomgeving.
  • Een gezellig en hecht team met een informele en professionele werkomgeving
  • Flexibiliteit wat betreft de start en duur van je stage
  • Een marktconforme stage- en reiskostenvergoeding

Meer weten?

Wil je meer weten, neem dan gerust contact op met Daan Wijnands (daan.wijnands@aaebv.com of 0492-541861)

Apply now