Tilburgse Fiscale Bedrijvendag 2024

Tilburgse Fiscale Bedrijvendag 2024

Study Association

Tilburg

Took place on Mar. 5, 2024

Subscriptions closed on Mar. 5, 2024

Dit jaar zal de 31e Tilburgse Fiscale Bedrijvendag plaatsvinden op dinsdag 5 maart 2024 in het Koning Willem II Stadion. Dé dag voor de fiscale student aan Tilburg University. Er zullen maar liefst 19 potentiële fiscale werkgevers aanwezig zijn, zodat jij de kans krijgt om hen beter te leren kennen.

We zullen de dag aftrappen met een interessant openingswoord van Mart van Hulten. Er zullen vervolgens twee bedrijvenrondes plaatsvinden waar verschillende kantoren je een kijkje geven in hun bedrijf. Na deze bedrijvenrondes zal de eerste workshop zijn.Hierna vindt er een heerlijke driegangenlunch plaats, waarbij het mogelijk is om vast in contact te komen met bedrijven. Na de lunch zullen er nog twee bedrijvenrondes zijn en tot slot zal er nog een workshop zijn. 

Ook heb je de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de aanwezige kantoren. Tijdens deze gesprekken kun je allerlei vragen stellen aan fiscale medewerkers die al (jaren) in de praktijk werkzaam zijn, waardoor je je kunt oriënteren op eventuele werkstudentschappen of stages om fiscale vakkennis op te doen. Misschien sleep je zelfs wel dat fantastische werkstudentschap of die mega leuke stage binnen!

De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel!

Kom jij ook naar de Tilburgse Fiscale Bedrijvendag? Schrijf je dan nu in via de volgende link!
Niet leden kunnen mailen naar bestuur@smeetskring.com voor meer informatie en deelname.

De kosten bedragen €7,50,- voor leden en €10,- voor niet-leden.