Sloepevent

Quantitative Finance

Amsterdam

Took place on May. 17, 2024

Vaar jij met ons mee?

Affiniteit met financiële cijfers én fusies & overnames? Of met het transformeren van data naar heldere inzichten? Vaar mee met SINCERIUS door de Amsterdamse grachten tijdens ons Sloepevent! Tijdens een leerzame maar zeker ook gezellige middag, ontdek je wat Financial Due Diligence inhoudt, wat er bij M&A komt kijken, hoe wij het maximale uit data halen met de in-house ontwikkelde business insight applicatie, en maak je kennis met (een deel van) ons team.


Wie, wat, wanneer?

Het Sloepevent is een manier om kennis te maken SINCERIUS, en interessant wanneer je benieuwd bent of een functie binnen ons Financial Due Diligence team of Business Intelligence team bij je past. Iedereen die affiniteit heeft met data-analyse, consultancy en/of financiële cijfers én een analytische WO-studie volgt of heeft afgemaakt, is welkom!

Tijdens het event ontdek je wat Financial Due Diligence of Business Intelligence bij SINCERIUS inhoudt en duik je samen met onze consultants de data in. We laten je zien hoe we te werk gaan en laten je kennis maken met de tools en methodes die we gebruiken om constant kwalitatief werk te leveren en de juiste verbanden te ontdekken.

We starten serieus (zoals het hoort 😉) en gaan daarna verder met de écht belangrijke zaken: lekker varen door de Amsterdamse grachten met onze eigen sloep. Onderweg halen we pizza en drinken we bubbels. Zo maak je op een informele manier kennis met een gedeelte van het SINCERIUS team en proef je onze open cultuur.

Het volgende Sloepevent vindt plaats op 17 mei 2024.


Wat staat er op de planning?

15:00 uur  -  Inloop bij ons op kantoor Amsterdam, aan de Nieuwe Achtergracht

15:15 uur  -  Introductie en kennismaking met SINCERIUS

15:30 uur  -  Aan de slag met een consultant

17:00 uur  -  De sloep in met een hapje en bubbels – varen maar!


Wie zijn wij?

We zijn een ambitieuze Financial Due Diligence boutique die snel groeit. Centraal in onze manier van werken staan oprechtheid, toegankelijkheid, ondernemerschap, pragmatisch handelen en plezier.

  • Onze kwaliteitsstandaard ligt hoog en we werken hard;
  • We communiceren open, toegankelijk en transparant, zowel naar de klant als naar elkaar. We zeggen waar het op staat. We voelen ons betrokken bij de klant en zetten ons voor de volle 100% in;
  • We zijn in staat om efficiënt en snel tot de kern door te dringen;
  • We nemen initiatief en denken mee. We hebben de energie om altijd snel goed te reageren met een oplossingsgerichte mentaliteit. Dat verwacht de klant en dat verwachten we van elkaar;
  • We doen het samen en helpen elkaar;
  • Uiteraard ondernemen we ook regelmatig activiteiten met het hele team: Gezellige borrels en feesten, samen varen bij mooi weer, sportieve uitjes, samen (après-)skiën en nog veel meer! Hierdoor heerst er een open en ontspannen sfeer op kantoor.