EY NextGen Women 2024

Quantitative Finance

Amsterdam

Took place on Jun. 12, 2024 - Jun. 12, 2024

Behoor jij tot the next generation of women in Strategy and Transactions? Op 12 juni 2024 organiseert EY een Inhouse middag voor vrouwelijke studenten en net-afgestudeerden met de ambitie een carrière te starten binnen EY Strategy and Transactions. Het programma bestaat uit een case, pitch, activiteit en netwerk borrel. Aan het eind van de dag zal er een winnaar worden benoemd. Voor de winnaar zijn er diverse prijzen beschikbaar, waaronder een plek in de Global finale van EY NextGen Women 2024. 

Door deel te nemen maak je kans om te netwerken met gelijkgestemde vrouwen, het SaT Leadership en collega’s die in een wereldwijde organisatie werken. Om jezelf te onderscheiden van andere afgestudeerden op een steeds competitievere arbeidsmarkt.

De EY NextGen Women in Strategy and Transactions competitie heeft als doel de volgende generatie vrouwelijk talent te inspireren voor een veelzijdige carrière binnen Strategy and Transactions.

EY Strategy and Transactions speelt een belangrijke rol bij het ondersteunen van haar klanten bij het kopen, verkopen en fuseren van ondernemingen. De focus ligt op hoe cliënten in een snel veranderende wereld hun kapitaal kunnen investeren, vergroten en veiligstellen. Daarnaast, helpen wij onze klanten hoe zij hun ecosystemen en portfolio’s vormgeven of opnieuw kunnen uitvinden voor een betere toekomst. Door een wereldwijd ecosysteem van talent, helpt EY bij het ontwerpen en leveren van realistische strategieën voor EY-klanten.

We hopen een community te creëren waar vrouwen met verschillende achtergronden leren en worden uitgedaagd, om vaardigheden en relaties op te bouwen die een leven lang meegaan.

Deelnemende landen voor de Global finale van EY NextGen Women 2024: United States, United Kingdom, United Arab Emirates, Switzerland, Spain, South Africa, Singapore, Portugal, Norway, New Zealand, Mexico, Kingdom of Saudi Arabia, Japan, Italy, Ireland, India, Germany, France, Finland, Denmark, Colombia, China, Belgium, Australia.